Matematik

Reducere

22. august 2009 af horn83 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej kære mennesker jeg kan sku ikke hitte ud af den her:

(a+b) (a-b) + (a+b) (a+b)  -2a(a+1)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. august 2009 af NejTilSvampe

2(x+3)-5(x+1)-1

2x+6-5x-5-1

(2x-5x)+(6-5-1) = (-3x)+(0) = -3x

(a+b)(a-b) + (a+b)(a+b) - 2a(a+1)

a^2+b^2 +(a+b)^2 - 2a^2-2a

a^2 +b^2 + a^2 +b^2 +2ab -2a^2-2a

2b^2+2ab-2a
tjek selv efter 


Svar #2
22. august 2009 af horn83 (Slettet)

resultatet skal være : 2ab - 2a


Svar #3
22. august 2009 af horn83 (Slettet)

men kan ikke få det resultat...


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. august 2009 af kieslich (Slettet)

(a+b) (a-b) + (a+b) (a+b) -2a(a+1) =


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. august 2009 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=721709


Svar #6
22. august 2009 af horn83 (Slettet)

Yes det er ordnet. - Tusinde tak for hjælpen alle sammen


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.