Matematik

Stamfunktion

24. august 2009 af ggf (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan ikek løse disse:

f(x)=x3√x

f(x)=(2x-1)7

f(x)=(3x4-1)5·x3

En der kan hjælpe?

ville være SUPER RART med en fremgangsmåde altså HVAD I GØR!


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvad er opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

#1

At angive samtlige stamfunktioner for funktionerne..


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2:

a) Brug partiel integration.

b) Brug substitution.

c) Har jeg ikke lige noget forslag til, men  jeg er også ufatteligt træt lige p.t.. :/


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

#3

Partiel integration? :-S


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: En anden mulighed er at sætte x^3 ind under kvadratrodstegnet ved at bruge potensreglerne.


Brugbart svar (0)

Svar #6
24. august 2009 af Fnulle00 (Slettet)

ok jeg prøver, mange tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2009 af kieslich (Slettet)

Er ggf og Fnulle00 den samme ?? 


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.