Matematik

Brøkligning..

25. august 2009 af DenAnonyme (Slettet) - Niveau: 9. klasse

7x/5=19

Hvordan regner man såden en brøkligning ud?

Er helt blank!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2009 af Jakobbs (Slettet)

Gang med 5 på begge sider


Svar #2
25. august 2009 af DenAnonyme (Slettet)

og hvad skal jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2009 af cnh (Slettet)

7x : 5 = 19

7x : 5 *5 = 19 * 5        (gang med 5 på hver side)

7x : 7 = 95 : 7             (divider med 7 på hver side)

 x = 13, 57


Svar #4
25. august 2009 af DenAnonyme (Slettet)

aha! nu kan jeg forstå det


Skriv et svar til: Brøkligning..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.