Matematik

Integralregning

25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Hej, er gået i stå ved denne opgave. Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: Dok4.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Kan du skrive opgaven herind?


Svar #2
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Den er vedhæftet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: Har du noget bud på en løsning?


Svar #4
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Mhh, jeg ved godt hvordan man finder en stamfunktion, men ikke hvordan man finder en stamfunktion med tangenten y=4 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Hvordan finder du normalt en tangent til en funktion?


Svar #6
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Differentiere funktionen, finder tangenthældningen og sætter værdierne ind i tangentligningen og dermed reducere den


Brugbart svar (0)

Svar #7
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#6: Præcis. I dette tilfælde har du hvad opgivet i opgaven af de ting du nævner?


Svar #8
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Jeg har en funktion og en hældning


Brugbart svar (0)

Svar #9
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#8: Mere bestemt, hvad er funktionen f(x) i forhold til F(x)? Hvad betyder hældningen i opgaven? Hvad er hældningen?


Brugbart svar (0)

Svar #10
25. august 2009 af dnadan (Slettet)

Jeg giver dig et hint:

F er stamfunktion til f, da gælder F'(x)=f(x) (definitionen af en stamfunktion).


Svar #11
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Jeg har fundet ud af det. Men har lige et enkelt spørgsmål;

Når man har integreret funktionen, hvorfor skal man så sætte det lige med 0 ?


Brugbart svar (0)

Svar #12
25. august 2009 af Jerslev (Slettet)

#11: Det skal du heller ikke gøre,


Svar #13
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Skal man ikke ?

Hvordan finder jeg så røringspunktet på første koordinaten ?


Brugbart svar (0)

Svar #14
25. august 2009 af dnadan (Slettet)

Hint:

F'(x)=0(da tangenten er vandret)


Svar #15
25. august 2009 af The_Geek10 (Slettet)

Hvad vil det sige, at tangenten er vandret ?


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.