Fysik

omregning

27. august 2009 af Mollykik (Slettet) - Niveau: C-niveau

jeg skal regner fra kg/km3 til g/cm3

er der nogle der har en formel


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af peter lind

Brug 1kg = 1000 gram og 1 km = 1000 m = 1000*100cm = 105 m. Dermed er 1km3 =  (105)3 cm3


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2009 af MN-P (Slettet)

#1

du mener vel 1km=105cm

1 kg/km3=1000g/km3=1kg/1000000000m3=1kg/1000000000m3=10-9kg/m3=1000g/1000000000*1000000cm3=103/1015g/cm3=10-12 g/cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2009 af mathon

kg/km3  = (103 g)/(105 cm)3 = (103 g)/(1015 cm3) = 103-15 g/cm3 = 10-12 g/cm3


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.