Matematik

Matematik opgave...

27. august 2009 af Naima7 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har lidt problemer med en afleveringes opgave..^^ håber der er nogle kloge hoveder der ude. Xb

opg. 1.

En indhegning har længde på X meter og også en bredde på X meter.

-a) Hvor stor er arealet af indhegningen udtrykt ved X?

Nu gøres indhegningen 3 meter længere og også 3 meter bredere.

-b) Hvad er arealet af den nye indhegning?
-c) Hvor meget større er arealet af indhegningen så blevet?
-----------------------------

oka jeg mener at a er X gange X... hmm X i anden?
jeg er en skovl til matematik...XD

opg. 2

En adgangsprøve består af tre tests, hvor man i hver test kan få op til 100 point ¨.
Søren får ved de to første tests 82 og 89 point. Louise har fået 81 og 88 point. Der kræves et gennemsnit på 90 point for at komme ind.

a)Hvor mange points skal Søren mindst opnå ved den tredje test?

b)Hvor mange points skal Louise mindst opnå ved den tredje test?
-----------------------------

suk...


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2009 af NejTilSvampe

  opg 1

a) x^2

b) (x+3)^2 = x^2 + 9 + 6x

c) x^2 + 9 + 6x - x^2 = 9 + 6x

opg 2

a) (82 + 89 + x) / 3 = 90
82+89+x = 90*3
X= 90*3 - 82 -89 = ?

b) løs selv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2009 af ggf (Slettet)

...............


Svar #3
27. august 2009 af Naima7 (Slettet)

 takker..^


Skriv et svar til: Matematik opgave...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.