Matematik

Punktmængde haster

27. august 2009 af Denisssss (Slettet)

Heeeeej people, kan nogle hjælpe mig med denne her opgave, forstår den ikke rigtigt.

Løs ligningen √x = 4,1/2x ved at opløfte i 2. potens (kan ikke huske anden potens :S)

Bereng derefter arealet af den punktmængde der begrænses af grafen for f(x) = √x, x-aksen og linjen m: y = 4-1/2x


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2009 af Isomorphician

Skal der stå:

√x = (4,1)/(2x) ?


Svar #2
27. august 2009 af Denisssss (Slettet)

ups sorry der skulle stå √x = 4 - 1/2x


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2009 af Isomorphician

√x = 4 - 0,5x <=>

x = (4 - 0,5x)2 <=>

x = .....


Svar #4
27. august 2009 af Denisssss (Slettet)

ej , sådan noget kan jeg overhovedet ikke huske, vil du ikke være sød og forklare mig hvordan du laver det? er overhovedet ikke med


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. august 2009 af mathon

√x = 4 - 0,5x og x≥0 <=>

x = (4 - 0,5x)2  <=>

x = 16 - 4x + 0,25x2

0,25x2 - 5x + 16 = 0

x2 - 20x + 64 = 0 og x≥0 .........


Brugbart svar (1)

Svar #6
28. august 2009 af mathon

A = 04√(x)dx + 48(4-0,5x)dx


Skriv et svar til: Punktmængde haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.