Fysik

Hvordan laver jeg den?

28. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey derude.

Kan nogen prøve at løse denne opg. (da jeg har mega svært ved at løse den):

"En tørretumbler har en motor med en effekt på 300 W og et varmelegeme med en effekt på 3000 W. Tørretumbleren kører i 30 min. Hvor stort er energiforbruget i J & i kWh?"

- Nogen der vil hjælpe mig med at løse den.


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2009 af mathon

E = P*t =  (3300 W)*(0,5 h) = 1650 Wh = 1,65 kWh

E = P*t = (3300 W)*(30*60 s) = 5,94*106 Ws = 5,94*106 J


 


Svar #2
28. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Hmm så du får det til 5,94*10^6 J? altså resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2009 af mathon

...der er to resultater


Svar #4
29. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

Hvilke 2?


Svar #5
29. august 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

er du ikk sød at sige de 2 resultater????


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. august 2009 af mathon

...står begge i #1


Skriv et svar til: Hvordan laver jeg den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.