Matematik

Isolering - Brændværdi

30. august 2009 af Vpigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hey, håber nogen vil hjælpe med denne svære isoleringsopgave. Vær venlig at skrive præcis hvad i gør med så mange mellemregninger som muligt (ikke små tekster/sætninger, kun mellemregninger)

”Brændværdi” - isoler Dt i formlen:
 

Evand=cvand *mvand*Dt
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Evand=cvand*mvand*Dt <=> Dt=Evand/(cvand*mvand) Jeg deler med cvand*mvand på begge sider af ligningen


Svar #2
30. august 2009 af Vpigen (Slettet)

Okay, men hvad er resultatet så? .. og jeg har ikke lært om <=> tegnet endnu, så vil helst ikke bruge det. Kunne du evt. være lidt mere specifik mht hvordan du regner den?


Skriv et svar til: Isolering - Brændværdi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.