Matematik

fordoblingstiden og vækstraten

30. august 2009 af dkjatti (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvordan finder man fordoblingstiden og vækstraten ud fra en ligning ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2009 af kieslich (Slettet)

f(x) = b*ax            r = a-1     T2 = ln(2)/ln(a)


Svar #2
30. august 2009 af dkjatti (Slettet)

det vil så sige at a i denne ligning; N(0)=100*e^(0,23*0)=100, er e ?


Skriv et svar til: fordoblingstiden og vækstraten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.