Fysik

hjælp.

01. september 2009 af Mahal-pigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Vandkraftværket ved Tange (Gudenåcentralen) kan producere elektrisk energi med en effekt på 1,6 MW

b) Anslå det årlige elektriske energiforbrug for en husstand og beregn, hvor mange husstande kraftværket kan forsyne med el-energi.
 

Hvordan regner jeg den????


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Beregn hvor meget energi der produceres på et år.

Giv et kvalificeret bud på mængden af energi, der bruges i et hus på et år.

Divider op.


Svar #2
01. september 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

på et år: 14,0256 mio. kWh

Hvordan finder jeg et hus pr. år?


Brugbart svar (1)

Svar #3
01. september 2009 af mathon

Eår = P*t = (1,6 MW)*(365,25*24 h) = 14025,6 MWh = 14,0256 GWh

hvis du anslår en hustands årsforbrug til 16000 kWh,
hvor mange husstandeer værket så leveringsdygtig til?


Svar #4
01. september 2009 af Mahal-pigen (Slettet)

undskyld,  men er total blank. Forstår ikk hvordan I gør det


Skriv et svar til: hjælp.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.