Matematik

Haster!! hjælp D:

02. september 2009 af muslile (Slettet)

jeg har brug for hjælp med nogle matematik øvelser. Håber nogen kan hjælpe.

på forhånd tak.

Vedhæftet fil: Mat Ø 135 - 136.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2009 af MN-P (Slettet)

Skriv den i doc, så kan vi læse den   ikke docx


Svar #2
02. september 2009 af muslile (Slettet)

hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2009 af NejTilSvampe

  opgave 1 får du monotoni forholdene. Du har altså et toppunkt i x=-1 x=2 og x=4 Der er vel utallige måder at tegne sådan en graf så find på et eller andet.

Ø136

a) y' = 4x-12 sæt y' = 0 og løs for x gør det samme i b) og c)


Svar #4
02. september 2009 af muslile (Slettet)

jeg er helt væk, kan ikke forstå det. T_T


Skriv et svar til: Haster!! hjælp D:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.