Matematik

Potensregning

03. september 2009 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej , need some help... hehe

Har en opgave med en forskrift der lyder :

s(t)=0,93129*t-0,84383

S = cm

T = tid

og ud fra den skal jeg så angive tidspunktet hvor bolden har tilbagelagt en 1m...

Hvad gør jeg?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september 2009 af keg (Slettet)

du sætter 100 ind på s' plads

og tager log  på begge sider af lighedstegn

og isolerer t


Svar #2
03. september 2009 af sweeti14 (Slettet)

altså

s(t)=0,93129*t-0,84383

100(t)=0,93129*t-0,84383

log(100(t))=log(0,93129*t-0,84383)

og så skal jeg isolere t, eller hvad ?


Svar #3
03. september 2009 af sweeti14 (Slettet)

Eller skal det være sådan her

log(100)(t)=log(0,93129)*t-0,84383

og så isolere?


Skriv et svar til: Potensregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.