Matematik

Koordinatsæt

03. september 2009 af polet (Slettet)

hej

Jeg har brug for hjælp til følgende opgave:

Funktionerne "f" og "g" er givet ved:

f( x )= -2^2-0,5x-3 og g( x )= 4,2x-5

Bestem koordinatsættet til hvert af skæringspunkterne mellem graferne for "f" og "g"


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. september 2009 af Isomorphician

Løs f(x) = g(x)


Svar #2
03. september 2009 af polet (Slettet)

Hvorfo


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. september 2009 af Isomorphician

Ved skæring mellem to grafer kræves det at funktionsværdierne for de to grafer er ens.

Funktionsværdien til f's x-værdi skal være den samme som funktionsværdien til den samme x-værdi i g.

Derfor f(x) = g(x).


Skriv et svar til: Koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.