Fysik

kubiktommer til kubikfod

05. september 2009 af Mollykik (Slettet) - Niveau: C-niveau

omskriv følgende:

5548 [kubiktommer] til [kubikfod]


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2009 af MN-P (Slettet)

1 fod=12 tommer

12³ kubiktommer = 1 kubikfod

5548 kubiktommer = 5548/12³ kubikfod 3,211 kubikfod


Skriv et svar til: kubiktommer til kubikfod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.