Matematik

f''

06. september 2009 af marshov (Slettet) - Niveau: A-niveau

 hvordan vil man løsse denne her funktion hvor der indgår to mærker  f''(x) = x sin (x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af mathon

integrer to gange

 ∫(∫(x·sin(x))dx)dx


Svar #2
06. september 2009 af marshov (Slettet)

 kan du ikke vise konkret eksampel på det.. kan simpelthen ikke finde ud af det..


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. september 2009 af mathon

∫x·sin(x)dx = -x·cos(x) + ∫cos(x)dx = -x·cos(x) - sin(x) + k1

∫(-x·cos(x) - sin(x) + k1)dx  =  -x·sin(x) + ∫sin(x)dx  + cos(x) + k1x

-x·sin(x) - cos(x) + cos(x) + k1x + k2

-x·sin(x) + k1x + k2


Skriv et svar til: f''

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.