Matematik

Hjælp til integralregning

06. september 2009 af Becky4 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Er der nogen der kan hjælpe mig med at beregne vedlagte opgaver:

a) skal give 1, mens b) skal give -1, får ikke de rigtige resultater, når jeg gør det.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: matematik opgaver.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2009 af peter lind

Jeg vil gerne have set hvad du har gjort. Du lærer nemlig mest af at se de fejl du har gjort. Det første integral klares lettest  ved substitution t=1-x dt=-dx I det andet integral kan du bruge at cos(π-x) = -cos(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)

I den første sætter du u=1-x, og i den anden sætter du u=pi-x


Svar #3
06. september 2009 af Becky4 (Slettet)

Jeg har også brugt substitutionsmetoden, men det er rimelig besværligt at skrive det hele herinde. Det er også derfor at jeg blev nød til at lave det via paint.


Skriv et svar til: Hjælp til integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.