Fysik

omregning

07. september 2009 af Mollykik (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan regner man fra kg/m3 til g/cm3?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2009 af MN-P (Slettet)

1 kg/m³ = 1000g/106cm3 =1/1000 g/cm³

antal kg/m³ deles med 1000 for at få g/cm³

eks

 vand

1000 kg/m³ = 1g/cm³


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. september 2009 af mathon

1 kg/m3 = 1 mg/cm3 = 0,001 g/cm3


Skriv et svar til: omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.