Matematik

Hvor langt er der fra -13 til 25

08. september 2009 af milleperle (Slettet) - Niveau: C-niveau

Brugbart svar (2)

Svar #1
08. september 2009 af Exupery (Slettet)

Jeg forstod slet ikke opgaven!

Sorry, tænkte ikke i termometerbaner.


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. september 2009 af mathon

(25 - (-13)) = 25 + 13 = 38


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Der er 13 op til 0 og 25 op til 25, altså

13+25=38

Skal du ikke lige kigge dit svar igennem igen Thomas?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Sådan kan det jo gå en gang imellem. Fred være med det ;-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. september 2009 af Exupery (Slettet)

Yearh. Nogle gange er avanceret matematik nemmere end det simple. En god pointe! Man kan se sig blind i længden, hvis man ikke passer på.


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2009 af JKaram (Slettet)

Ja, man kan sgu tit gøre tingene sværere end de egentligt er. Nå, det går jo nok min ven.

Karam


Skriv et svar til: Hvor langt er der fra -13 til 25

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.