Matematik

forbrænding

08. september 2009 af louisææ (Slettet)

Hejsa 

Nogen der lige kan se på dette . om det er rigtigt?

Udregn hvor meget man taber sig på en uge hvis man skærer dit daglige energiindtag ned, så det er 3000 kJ mindre end behovet.

3000 /30 = 100 gram pr dag * 7 = 0,7 kg vil man tabe sig på en uge.

Ved en halvtimes løb forbrænder man ca. 2000 kJ afhængigt af kropsstørrelse og tempo

13) Hvor meget vil man tabe sig på en uge hvis man skærer sit daglige energiindtag ned, så det er 3000 kJ mindre end behovet?
2000 * 3 = 6000 kJ
6000/30 = 200 gram pr dag af at løbe ved at løbe 3 gange om ugen

Louise


Skriv et svar til: forbrænding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.