Matematik

skæring med x aksen

08. september 2009 af teamwork (Slettet)

... jaa havde skrevet et spørgsmål men har fundet ud af det.- kan bare ikke finde ud af at slette det igen


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2009 af peter lind

Du skal løse andengradsligningen x2+5x-6 = 0

For den generelle andengradsligning Ax2+Bx+C = skal du først find diskriminanten

D = B2-4A*C

Er D < 0 er der ingen løsning.

D>= + løsning(er)

x=(-B/2±kvrod(D)/(2A)


Skriv et svar til: skæring med x aksen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.