Matematik

Isolere . Help :D

08. september 2009 af matthie (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg sidder med nogle isolerings opgaver der giver lidt knas .
Nogen som kunne hjælpe mig med dem?

1. Isolere t i formlen: R=R0*(1+a*t)

2. Isolere I i formlen: B=µ0*N*I/L

3 Isolere m i formlen Epot=-G*m*M/r2

4. Isolere T i formlen p*V/T=P0*V0/T0

Nogen der kunne hjælpe mig med det?

Mvh.
Matthie


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2009 af Isomorphician

R = R0(1 + at)

divider med R0 på begge sider:

R/R0 = 1 + at

træk 1 fra på begge sider:

(R/R0) - 1 = at

divider med a på begge sider:

((R/R0) - 1)/a = t


Svar #2
08. september 2009 af matthie (Slettet)

 Ok tak. 
Nogle andre for de andre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2009 af Isomorphician

Du kunne prøve at komme med dine egne bud først.


Svar #4
08. september 2009 af matthie (Slettet)

 Ok :)
Vil jeg gøre imorgen, da jeg skal til at i seng nu.


Skriv et svar til: Isolere . Help :D

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.