Fysik

(Nano)meter

09. september 2009 af etplaura (Slettet) - Niveau: B-niveau

630 nm er = 6,30 * 10-9 m.

Ikke sandt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af mathon

630 nm = 6,30*102 nm = 6,30*102*10-9 m = 6,30*102-9 m = 6,30*10-7 m


Svar #2
09. september 2009 af etplaura (Slettet)

#1: Tak for det hurtige svar :)


Skriv et svar til: (Nano)meter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.