Matematik

BOKSPLOT - HJÆLP!

09. september 2009 af Ristedorte (Slettet)

Jeg får oplyst følgende:

4= mindsteværdi

9= Nedre kvartil

12= median

18= Øvre kvartil

19= Største observation

Største observation= 19

Kan jeg godt tegne et boksplot over disse oplysninger, hvor jeg på x aksen skriver med 1 cm afstand, DVS: 0  2  4... 20

Eller skal jeg kun skrive de tal jeg får oplyst: 4, 9, 12, 18 og 19?


Skriv et svar til: BOKSPLOT - HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.