Matematik

Potensregneregler

09. september 2009 af Jytte Carlsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle sammen!

Jeg har en lille opgave, som volder mig problemer:

4^0,5 = ?

Hvordan i alverden skal man løse den?

Jeg ved, at

eks: 10^0 = 1, og 10^1 = 10, men har aldrig stødt på ovenstående før. Hvad skal jeg gøre ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2009 af keg (Slettet)

betyder også kvadratroden af 4


Svar #2
09. september 2009 af Jytte Carlsen (Slettet)

Hej keg

Kan du uddybe dit svar? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2009 af keg (Slettet)

 ja

40,5  =   √4  = ????????????????????????


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2009 af MN-P (Slettet)

(pn)m=pn*m

(40,5)2=40,5*2=41=4

(√4)2=4

Hjalp det lidt på forståelsen?


Skriv et svar til: Potensregneregler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.