Fysik

Hjælp!

10. september 2009 af Jullelo (Slettet)

Hej,

Jeg sidder med en opgave, hvor jeg skal have omregnet 662 keV til joule. Hvordan gør jeg det?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Omregn først keV til eV, og derefter slår du op i din tabel eller formelsamling og finder ud af omregningsfaktoren fra eV til J.


Svar #2
10. september 2009 af Jullelo (Slettet)

Hvordan omregner jeg keV til eV? (jeg ved ikke hvad de står for..)

Jeg har heller ikke en tabel eller formelsamling, så jeg håber at du kan hjælpe mig med at omregne.

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#2: keV = kilo-elektronvolt.

eV = elektronvolt.


Svar #4
10. september 2009 af Jullelo (Slettet)

Hvor kan jeg finde en tabel, hvor jeg kan finde omregningsfaktoren fra eV til J?


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: Den kan du nok finde i enten din bog, databog eller på nettet. Blot google electronvolt to joule.


Brugbart svar (0)

Svar #6
10. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#4: ellers er www.formel.dk en god side.


Svar #7
10. september 2009 af Jullelo (Slettet)

Ok, tusinde tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #8
10. september 2009 af mathon

1 eV = 1,60218*10-19 J

............

TI-89

tast
_eV og ENTER


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.