Matematik

Hjælp!

10. september 2009 af y-dam (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har en opgave for man skal svare på:

Hvor stor en del ugør prisen for forsikringen af den samlede pris for rejsen =

Rejsen koster: 32780kr

Forsikringen: 4708

HJØÆÆÆÆÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2009 af MN-P (Slettet)

forsikring/rejsens pris=     4708/32780 =1177/8195 = 107/745


Svar #2
10. september 2009 af y-dam (Slettet)

Vil det sige 14%??


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2009 af MN-P (Slettet)

107/745 = 107*100/745% = 14,4% men der står ikke det skal være % der står del


Skriv et svar til: Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.