Engelsk

Racism ( Det haste, har kun en dag tilbage før jeg skal aflevere den)

15. september 2009 af Qurd16 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej, jeg skal skrive en stil på engelsk.

Spørgsmålene lyder sådan her: Jeg skal forklare hvorfor jeg synes at folk bliver racister? og jeg skal referer til filmen " American history X ". Jeg skal også forklare hvad foreskellen mellem Racism, prejudice and discrimination er.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2009 af 2009cCS (Slettet)

Racism = Racisme

Prejudice= Fordom

Discrimination= Diskrimination

Du kan finde difinitionen af ordene på engelsk ved at skrive 'define: (ordet du ønsker defineret)' i Google's søgefelt. Derudfra burde du kunne konkludere foreskellene. Derudover kan du jo prøve at google ordet på dansk, hvis dit engelsk ikke er helt i top.

Desuden kan vi, herinde i dette forum, jo ikke sige hvad DU skal mene gør folk til racister, da dette er en PERSONLIG holdning. :)

Held og lykke med stilen

2009cCS


Svar #2
16. september 2009 af Qurd16 (Slettet)

Ok, men kan I så godt hjælpe mig med at oversætte stilen fra dansk til engelsk?


Skriv et svar til: Racism ( Det haste, har kun en dag tilbage før jeg skal aflevere den)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.