Matematik

Meget kort opgave, haster.

16. september 2009 af Lorenzia (Slettet) - Niveau: B-niveau

En person har to diamantar. Den ene diamants diameter er 20% større end den anden diamants diameter.

Hvor mange procent er den store diamants vægt større end den lille diamants vægt?

På forhånd mange tak.


Svar #1
16. september 2009 af Lorenzia (Slettet)

En venlig sjæl der har et bud?


Svar #2
16. september 2009 af Lorenzia (Slettet)

Løst. Glem det.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2009 af mathon

V = (π/6)·d3

m = V·ρ

m2/m1 = V2/V1 = d23/d13 = (d2/d1)3 = (1,2·d1/d1)3 = 1,23 = 1,728

((m2-m1)m1)·100% = ((1,728-1)/1)·100% = 72,8%

............
benyttet er:

a/b = c/d ⇔ (a-b)/b = (c-d)/d


Skriv et svar til: Meget kort opgave, haster.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.