Matematik

Hej

16. september 2009 af Manopiroz (Slettet) - Niveau: C-niveau

H ej jeg skal beregne højden på en kegle

og og jeg er kommet frem til formlen h= v : 1/3 *phi*r ^2

således at hele stykket hedder 2/1/3*phi*3^2 det får jeg h til at være 18,84 facilisten siger at det bliver 21,2 cm

hvor er fejlen lavet  please help


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2009 af peter lind

Foran π Hvor kommer de 2 fra? Du har ellers formodentligt bare trykket på nogle forkerte taster.


Svar #2
16. september 2009 af Manopiroz (Slettet)

V=2

jeg tror ikke jeg har tastet forkert tror jeg

men er ret desperat fordi jeg er ikke ligefrem en haj til geometri


Svar #3
16. september 2009 af Manopiroz (Slettet)

h=v /1/3*π*r^2 ⇔h=2/1/3*π*r^2

jeg tror ikke jeg har tastet forkert

men er ret desperat fordi jeg er ikke ligefrem en haj til geometri
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2009 af peter lind

Du sjusker med dine paranteser når du skriver på portalen. Hvis du også gør det på en lommeregner, regneark ellermatematikprogram går det galt.


Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.