Fysik

HJÆLP!!

17. september 2009 af morpotter (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan kan man udregne en opgave der skal omregne følgen hastigheder til enheden m/s (SI-enheden)

V=58km/h

V=1212km/min

V=389cm/s

V=0,0038km/ms


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv noget forslag?


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. september 2009 af MN-P (Slettet)

V=58km/h=58*1000m/60*60s

V=1212km/min=1212*1000m/60s

V=389cm/s=389/100 m/s

V=0,0038km/ms 0,0038*1000m*1000/s


Skriv et svar til: HJÆLP!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.