Matematik

dirgonalen i et rektangen

18. september 2009 af ilubabs (Slettet)

hvordan regner man dirgonalen(fra et hjørne til det modsatte hjørne?) ud i et rektangel der har en brede på 27 og en længde på 54?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2009 af mathon

d = (L2 + B2)0,5

........................

dirgonalen = diagonalen


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. september 2009 af MN-P (Slettet)

brug pyagoras

d²=L²+b²

#1 Man har ikke haft om ikke hele potenser i folkeskolen


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2009 af mathon

d = √(L2 + B2)


Svar #4
20. september 2009 af ilubabs (Slettet)

kan det så passe at svaret er 60,3?


Skriv et svar til: dirgonalen i et rektangen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.