Matematik

reducerer hjælp!!!!!!

19. september 2009 af lhelene (Slettet) - Niveau: B-niveau

jeg skal lave den her opgave, men problemet er at jeg overhovedet ikke ved hvordan jeg skal gribe den an,
nogen som vil være sød og forklare mig hvad jeg skal gøre. (:

her er de 2 som jeg ikke kan finde ud af.

1 :     kvadrat roden (-7)^2 =

2:  kvadrat roden 32a^2 b^2 / 4ab =


tusind tak på forhånd.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af mathon

opdel i faktorer


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2009 af mathon

2)

32a^2 b^2 / 4ab = (8·4·(ab)2)/(4·(ab) = (8·4·(ab)·(ab))/(4·(ab))


Skriv et svar til: reducerer hjælp!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.