Matematik

ligningssystem

19. september 2009 af etplaura (Slettet) - Niveau: B-niveau

Skal løse ligningssystemet: 24,09x + 11,66y = -58,45 og -12,38x + 10,56y = 311,3

Nogen der vil tjekke, om jeg har regnet rigtigt indtil videre?

Isolering af y:

24,09x + 11,66y = -58,45   <=>   y = (-24,09x / -11,66) + (-58,45/-11,66)   <=>   y = 2,066x + 5,013

-12,38x + 10,56y = 311,3   <=>   y = (12,38x/-10,56) + (311,3/-10,56)   <=>   y = -1,171x + -29,48

Hvor det så skal stå:

2,066x + 5,013 = -1,171x + -29,48


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af mathon

brug determinantmetoden/Cramers regel
eller
CASberegning


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2009 af kieslich (Slettet)

#0

Skal løse ligningssystemet: 24,09x + 11,66y = -58,45 og -12,38x + 10,56y = 311,3

Nogen der vil tjekke, om jeg har regnet rigtigt indtil videre?

Isolering af y:

24,09x + 11,66y = -58,45   <=>   y = (-24,09x / +11,66) + (-58,45/+11,66)   <=>   y =- 2,066x - 5,013

-12,38x + 10,56y = 311,3   <=>   y = (12,38x/+10,56) + (311,3/+10,56)   <=>   y = +1,171x + +29,48

Hvor det så skal stå:

-2,066x - 5,013 = +1,171x ++29,48


Skriv et svar til: ligningssystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.