Matematik

Differential- og intergralregning

20. september 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

hey derude,

Jeg har tilføget en paint-fil, hvor der er en opg. jeg ikek kan finde ud af. Jeg kan ikke finde ud af hvordan man skal bestemme tangentens ligning som går gennem g(x) i punktet P(1,g(1)).

håber der er nogen der kan hjælpe.

på forhånd taaaak

Vedhæftet fil: 1028.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af Duffy

Puff ! Man kan ikke se hele billedet pga den reklame der er KLASKET LIGE OVENI ! ! ! ! !


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

BANG siger det ;-)

Karam


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af mathon

g(x) = 4x3 - 3x2 + 2


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2009 af mathon

f(x) = x4 - x3 + 2x - 2

h(x) = 12x2 - 6x


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2009 af mathon

-12g(x)dx = f(2) - f(-1)


Brugbart svar (0)

Svar #6
20. september 2009 af kieslich (Slettet)

Tangenten: y = g(x0) + g'(x0)*(x-x0) = g(1) + h(1)*(x - 1)


Svar #7
20. september 2009 af smukkedivadiva (Slettet)

tlich for det kieslich.


Skriv et svar til: Differential- og intergralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.