Matematik

f(x)=4*a^x

20. september 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Vil i ikke være sød at hjælpe mig med at finde a. ??? mange tak på forhånd
f(x)=4*a^x

funktionen går gennem (2,100)

bestem a


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af mathon

100 = 4·a2


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2009 af peter lind

100 = 4*a2


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. september 2009 af JKaram (Slettet)

Også mig:

100 = 4*a2

Karam


Svar #4
20. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Hmm.. Hvad er a `??


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2009 af peter lind

Løs ligningen, som er angivet i de 3 svar.


Svar #6
20. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Ja.. Jeg prøver jo:D


Svar #7
20. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Hmm.. Har det noget med, at man skal dividere 100 med 4= 25, og man tager kvadratrod af 25 ?


Brugbart svar (0)

Svar #8
20. september 2009 af peter lind

lige netop.


Svar #9
20. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Mange taak;)


Skriv et svar til: f(x)=4*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.