Tysk

Ret mini stil på 7 linjer. tysk grammatik (led)

22. september 2009 af wes2 - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har fået en mini stil for i Tysk i stilen skal jeg skrive alle led Udsagnsled/verbal, Grundled/subtjekt, omsangsled til grundled/subtjektivprædikat, genstandsled/direkte objekt og hensynsled/indirekte objekt. Syntes nu det er lidt svært er ikke specielt god til at sætte led men har prøvet ( Går i ottende klasse) Giver det mening det jeg har skrevet er det bøjet rigtigt, skrevet rigtigt efter Dativ og akkusativ? (vi har kun lært de to) hvis jeg har skrevet noget som ikke giver mening, hvad kunne jeg så skrive istedet for ? vil meget gerne have hjælp til at sætte de forskellige led.

(Går mest op i grammatikken)

ledene kommer vidst ikke helt ind som de skal komme, når man skriver dem her jeg vedhæfter også lige et dokument.

Sport
___=Forholdsled
H=Hensynsled
g=Genstandsled
OX=Omsagnled til grundled

Ich gehe nicht zu einem Sport in der Augenblick. Es gibt viel verschieden Sports in die Welt.
X       o                    _________
Die dänische national Sport ist Fußball, Viele Menschen in Dänemark spielt Fußball.
                                                                                        X                                         O
Einige Leute gehen zu Fußball weil sie gewichte verloren wollen, und einige gehen zu Fußball 
              X                        O                        X         G                O
Weil es ist Spaß. Fußball ist hart, wenn ich war jünger ich geht zu Fußball ich war nur 6 oder 7 
                                    X           O                     X                               O               G        X     O        ___G___
Jahre alt. Viele bekannte Sports Leute hat ein groß willen, Deshalb kommen sie weit mit Ihren
                                                 ____X___    O                                                       O         X                   G
Talent. Du kannst nicht bleiben jung, dann wenn du wird alt muss du aufhören mit deinem Sport. 
              X                               O                                        X     O
Wann du bist sehr gut zu deinem Sport, kannst du verdienen viel Geld.
            X     O                                                                 X       O

oversættelse:

Jeg går ikke til nogen sport i øjeblikket der findes mange forskellige sports i verden den danske national sport er fodbold mange mennesker in danmark spiller fodbold nogle mennesker går til fodbold fordi de vil tabe sig og nogen fordi det er sjovt (at spille) fodbold er hårdt da jeg var yngre gik jeg til fodbold jeg var kun 6 eller 7 år gammel mange kendte sportsfolk har en stor vilje af den grund kommer de langt med deres talent. du kan ikke forblive ung så når du bliver gammel skal du stoppe med din sport når du er meget god til din sport kan du tjene mange penge.


Svar #1
22. september 2009 af wes2

ej hvor irreterende ved ikke om i kan se jeg har ved hæftet dokumentet, hvor ledende står der ordentligt : (


Skriv et svar til: Ret mini stil på 7 linjer. tysk grammatik (led)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.