Fysik

Middelhastighed Hjæææælp?

27. september 2009 af Maja4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En bil kører 36 km på 45 min. Udregn bilens middelhastighed under køreture i km/h

På forhånd tak


Svar #1
27. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Hjælp, ?????


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2009 af kieslich (Slettet)

v = strækning/tiden = 36km/(0.75h) = .....                      har omregnet 45min til 0.75h    h står for timer.


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2009 af ablo2703 (Slettet)

Lav de 45 min om til timer og så siger du 36 dividerede med det antal timer du får.


Svar #4
27. september 2009 af Maja4 (Slettet)

Mange taak :D


Skriv et svar til: Middelhastighed Hjæææælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.