Matematik

PARABLENS LIGNING

28. september 2009 af Saraoa (Slettet)

 En parabel har ligningen 2x^2 - 3x - 2. Punkterne A og B ligger på parablen og har x-koordinaterne 0 og 2.

- Bestem ligninger for parabeltangenterne i A og B.

- Bestem dem stumpe vinkel, parabeltangenterne danner med hinanden.

Nogen der kan hjælpe mig med disse to opgaver?

Venligst Sara


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2009 af MN-P (Slettet)

Tangentens hældning er f'(x)=a

f(x)=ax+b


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2009 af peter lind

Tangenten til en graf for f(x) i (x0, f(x0) ) har ligningen y = f'(x0)(x-x0)+f(x0)


Svar #3
28. september 2009 af Saraoa (Slettet)

 Bestem ligninger for parabeltangenterne i A og B. - Hvad gør jeg helt præcis i denne opgave?


Svar #4
28. september 2009 af Saraoa (Slettet)

 - hov sorry, og hvad gør jeg helt præcis i denne opgave også : - Bestem dem stumpe vinkel, parabeltangenterne danner med hinanden.

Forstår ik jeres forklaring :-/


Skriv et svar til: PARABLENS LIGNING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.