Matematik

Reduktion

29. september 2009 af Manjajensen (Slettet)

Jeg har lige lavet et reduktion regnestykke.

Mit svar gav 5a+2x

Nu skal jeg udregne værdien af det reducerede udtryk, når a=-2 og x=5

Nogle der vil hjælpe. er helt blank


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Indsæt a = -2 og x=5 i dit reducerede udtryk og find den værdi, der så står.


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.