Fysik

stangkræfter

29. september 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

jeg skal bestemme stangkraften i AB.

ved beregning finder jeg stangkraft EC:   EC*sin(36,87)+30kn = 0 ⇒ EC= 50 kn (passer med facit)

og BC:   -BC+EC *cos(36,87)=0 ⇒ BC= -40 kn.

men er itvivl om hvordan jeg finder stangkraften i AB, facit siger -80kn

Vedhæftet fil: stang.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2009 af MN-P (Slettet)

Synes der mangler lidt oplysninger


Skriv et svar til: stangkræfter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.