Matematik

HASTER

30. september 2009 af Jone (Slettet)

Isoler s i udtrykket:

P= (4/(r+s))


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2009 af mathon

1/P = (r+s)/4

r+s = 4/P

s = (4/P) - r


Svar #2
30. september 2009 af Jone (Slettet)

tak.. :)

Der er en opgave til, som jeg ikke kan finde ud af.

En funktion f er bestemt ved

f(x)= x^2-4x-5

Bestem koordinatsættet til hvert af grafens skæringspunkter med førsteaksen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2009 af mathon

"Bestem koordinatsættet til hvert af grafens skæringspunkter med førsteaksen"

dvs
f(x) = x2- 4x - 5  og  y=0
og dermed

x2 - 4x - 5 = 0
 


Svar #4
30. september 2009 af Jone (Slettet)

dvs. jeg skal finde nulpunkterne.. og det er så resultatet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. oktober 2009 af mathon

Ja


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.