Fysik

komposanter

05. oktober 2009 af jasm (Slettet) - Niveau: A-niveau

har jeg beregnet komposanterne til kraften rigtigt når jeg siger:

F2= cos(53,13)*50KN = 30 KN og  F1=sin(53,13)*50KN = 40KN

Vedhæftet fil: komposanter.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Ja, det vil jeg mene, du har.


Skriv et svar til: komposanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.