Matematik

reducer

05. oktober 2009 af oxfeldt (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej er der nogle der kan disse stykker

(3a6b2)4

(x-2)2+2x

håber i kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af Isomorphician

Brug at:

(a*b*c)n = an*bn*cn

(an)p = an*p

(x + k)2 = x2 + k2 + 2xk


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

(3a6b2)4 bliver dermed 34 * a6*4 * b2*4 = 81*624*b8

(x-2)2+2x bliver dermed x+ 2*2 + 2*(-2x) + 2x = x2+4-4x+2x = x2-2x+4


Skriv et svar til: reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.