Matematik

Rettelse af ligning

07. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

8(2x+5)=6(8x-4)

8*2x+8*5=6*8x-8*4

16x+40=48x-32

16x-48x=-40-32

-32=-72

x=-72/-32

x= 2,25

Er den rigtig.. Please. Skal aflevere i morgen


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af keg (Slettet)

hej du ,

 på højresiden af lighedstegnet  i linie nr 2 ganger du lige pludselig med  8*4 istedet for 6*4


Skriv et svar til: Rettelse af ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.