Matematik

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f

09. oktober 2009 af Snallesen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er lost og ønsker hjælp :)

Opgaven lyder sådan

Om en funktion f oplyses, at f(2) = 3 og f'(2)=4

Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(2,f(2))

HJÆLP! (o:


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Brug tangentligningen.


Brugbart svar (2)

Svar #2
09. oktober 2009 af mathon

skriv tangentligningen
den form, du kender den


Brugbart svar (2)

Svar #3
09. oktober 2009 af mathon

en ret linje
med hældningskoefficient 4
gennem (2,3)


Svar #4
22. oktober 2009 af Snallesen (Slettet)

er det y - f(2) = f'(2)(x-2) ?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. oktober 2009 af mathon

Ja

y -3 =4(x-2)

y = 4x - 5


Skriv et svar til: Bestem en ligning for tangenten til grafen for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.