Fysik

densitet

14. oktober 2009 af Pernille-2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 jeg mangler følgende opgave som jeg ikke kan finde ud af. den lyder således :

a rectangular block of density p1, floats in a liquid of density p2. determine the ratio r=h/c, where h is the submerged depth of block. evaluate r for an oak block floating in fresh water. 

på dansk:

en rektangulær blok af densitet p1, flyder i et væske af densitet p2. bestem forholdet r= h/c, hvor h er stykket af blokken under vandet. vurdere r for et egetræ blok der flyder i frisk vand. 

håber der er nogen søde guttermænd derude der vil hjælpe stakkels blondine pernille :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2009 af Lurch (Slettet)

Hvad er c?


Svar #2
16. oktober 2009 af Pernille-2 (Slettet)

 c er stykket der flyder ovenover vandet :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2009 af mathon

(Vunder + Vover)·ρ1·g = Fop = Vunder·ρ2·g

Vunder·ρ1 + Vover·ρ1 = Vunder·ρ2

Vover·ρ1 = Vunder21)

Vover/Vunder = (ρ21)/ρ1

(c·G)/(h·G) = (ρ21)/ρ1                                       hvor G er grundfladen parallel med vandoverfladen

(c/h) =(ρ21)/ρ1

                                                          r = (h/c) = ρ1/(ρ21)


Svar #4
17. oktober 2009 af Pernille-2 (Slettet)

du er en skaaat calculus, virkelig !!!


Skriv et svar til: densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.