Fysik

Strømforbrug 12v / 230v

15. oktober 2009 af vpeetz (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Söger omregning af strömforbrug fra 12 volt til 230 volt
Fx. 20 wat ved 12 volt i forhold til 20 wat ved 230 volt
Og ved 24 og 48 volt dette i relation til ”Off grid” instllation med sol-paneler og accumulatoter/batterier/ invertere (12 volt til 230 volt)?
Paa forhaand tak: [email protected]
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. oktober 2009 af mathon

U1·I1 = U2·I2 = (20 W)

I2/I1 = U1/U2

I2/I1 = (12 V)/(230 V)

I2/I1 = (6/115) ≈ 0,028


Svar #2
16. oktober 2009 af vpeetz (Slettet)

16/10 Tak men det var for teknisk for mig

jeg har brug for at kunne läse mig til det

ref:

Fysik
Strømforbrug 12v / 230v- Citér

I går kl. 12:41 af vpeetz - Niveau: 10

Söger omregning af strömforbrug fra 12 volt til 230 volt
Fx. 20 wat ved 12 volt i forhold til 20 wat ved 230 volt
Og ved 24 og 48 volt dette i relation til ”Off grid” instllation med sol-paneler og accumulatoter/batterier/ invertere (12 volt til 230 volt)?
Paa forhaand tak: [email protected]
 


Brugbart? Nej (0)

Svar #1 - Citér
I går kl. 14:45 af mathon

U1·I1 = U2·I2 = (20 W)

I2/I1 = U1/U2

I2/I1 = (12 V)/(230 V)

I2/I1 = (6/115) ≈ 0,028
 


Skriv et svar til: Strømforbrug 12v / 230v

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.