Fysik

HASTER! Temp.koeff. for kobbertråd-

15. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Hej, jeg har en graf med hvor R/R0  vises ud af y-aksen. På x-aksen vises T-T0.

Det en linæer sammenhæng og ligningen er: y = 0,003x + 0,9827

Ønskes en beregning af temp. koeffi, hvor der til sidst skal sammenlignes med daatabog.

Help me :(


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2009 af Daniel TA (Slettet)

Hvordan ser formelen ud?


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2009 af mathon

som du tidligere har fået forklaret

           R = Ro(1 + α·ΔT)  hvoraf

           R/Ro = α·ΔT + 1

          


        


Skriv et svar til: HASTER! Temp.koeff. for kobbertråd-

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.