Matematik

Rhombe HJÆLP plz

20. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa. måske lyder det her som et dumt spørgsmål (men jeg er ikke så god til det)

Jeg har lavet en rhombe =

vinkel A = vinkel C = 60 º

vinkel B = vinkel D = 120º

Alle sider er 6 cm     Men!

Hvordan finder jeg arealet (hvis du ved hvad arealet er på den, ville det være fedt... for så kan jeg se hvad jeg har gjort galt)

Kh Sabrina


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2009 af Isomorphician

Areal = højde * grundlinje = højde * 6

----

sin(60°) = (højde)/6

Isoler højde og indsæt i formlen for arealet


Skriv et svar til: Rhombe HJÆLP plz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.